Weddingplanning

Omringd door dierbaren de liefde vieren, zoals júllie het willen, tegen ieder budget. Maar dan begint het. To do lijstjes, Pinterest, Instagram, websites. Jullie zien door de versierde bomen het trouwbos niet meer of hebben gewoonweg geen zin of tijd om de vele mogelijkheden door te nemen. Dan kom ik in beeld. Voor mij is er niets leuker dan me bezighouden met lijstjes, ideeën uitwerken en deadlines stellen. Wat mij betreft zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat altijd voorop staat is dat het jullie dag is en dat is het uitgangspunt om samen aan de slag te gaan

Ceremoniemeester

Een ceremoniemeester kun je het beste omschrijven als de regisseur op jullie grote dag. Zij leidt alles in goede banen; dubbelcheckt of gemaakte afspraken worden nagekomen aan de hand van het draaiboek en zorgt er daarmee voor dat jullie en jullie familie en vrienden volop kunnen genieten van de bruiloft.

Kortom; jullie Manager Operations for a day.

Styling

Styling en decoratie kunnen een belangrijk onderdeel van de trouwdag zijn. Of je dit nu heel uitgebreid en over de top voor je ziet of juist weinig en minimalistisch. Het drukwerk, de bloemen, tafeldecoratie, de versiering en verlichting, het meubilair.. er is zo veel mogelijk. Met mijn liefde voor interieur, ontwerp en kleur kijk ik samen met jullie naar de mogelijkheden en werken we een stylingplan uit.