Ik ben Kelly en ja, ik was zo’n meisje dat al haar zakgeld uitgaf aan bruidsmagazines om me vervolgens uren te kunnen vergapen aan de jurken, de locaties, de ringen, de styling, de bloemen. Eigenlijk werd ik overal blij van. En nog steeds.

Van plannen maken, plannen realiseren, deadlines stellen en halen, lijstjes maken en nog meer lijstjes maken en van websites en Instagram accounts afspeuren naar nog betere ideeën, daar word ik ook blij van.

Na bijna 25 jaar op Schiphol te hebben gewerkt waar geen dag en geen mens hetzelfde waren en er altijd wel iets onder druk op te lossen was, kan ik wel zeggen; mij maak je niet zo gauw gek!

Waarom ‘Alegría’? Ik heb een enorme liefde voor Spanje. De Spaanse taal, de cultuur, het eten. ‘Me gusta’, of op zijn Nederlands: ‘ik hou ervan’. ‘Alegría’ betekent vreugde in het Spaans. Vreugde in het leven, de liefde, samen zijn en vooral de vreugde op die ene speciale dag voor jullie. En die vreugde wil ik met jullie delen.

if I get married, I want to be very married

Zoals Beyoncé zong: if you like it, you should put a ring on it. Laten we beginnen met plannen! Als er een klik is tussen jullie en mij, zullen we samen al jullie wensen en de mogelijkheden inventariseren. We vormen een zo compleet mogelijk beeld van jullie droom-trouwdag en vervolgens ga ik aan de slag om dit werkelijkheid te maken. 

Ik ben Kelly en wil jullie graag ontmoeten.

'Een weddingplanner, dat is toch alleen voor de rich & famous?'

Welnee; dat is echt niet zo! Een weddingplanner zorgt ervoor dat jullie onbezorgd van jullie trouwdag kunnen genieten en helpt jullie in de aanloop naar de trouwdag met bijvoorbeeld het maken van een draaiboek, het bijhouden van de gastenlijst en het zoeken naar de leukste leveranciers.  Hebben jullie beide een drukke baan of hou je wel van toffe feestjes maar krijg je rode vlekken in je nek als je denkt aan de organisatie ervan? Ben je zelf niet zo creatief maar vind je de styling op je trouwdag wel belangrijk? Een weddingplanner kan dit allemaal uit handen nemen, maar je kunt er ook voor kiezen om bepaalde onderdelen uit te besteden. Daarom is iedere bruiloft maatwerk en one of a kind.